DOMOV > GALERIJA FOTOGRAFIJ > Trenta tabor, 10. - 12. 9.

Trenta tabor, 10. - 12. 9.

Ogledov: 554

Valerija in Polona sta bili tokrat organizatorki tabora. Odločili sta se, da nas povabita v slovenske najlepše kraje, zato smo preko vikenda odšli v Trento. No, kampirali smo v Bovcu, saj drugje v kampih niso sprejemali organiziranih skupin. V petek popoldne se s Polono odpeljeva v Posočje. Prispeva šele okrog devete ure zvečer, a ugotoviva, da sva pravzaprav prva. Postaviva šotor in počasi se nama pridružijo še nekateri drugi člani AOCM.

 

Zjutraj se nekateri odpravijo plezat v steno Mojstrovke in NŠG, dve navezi smo odšli v Mangart, nekateri v Italijo. Pravo druženje se je začelo šele v soboto popoldne v kampu, ko smo se končno zbrali vsi na kupu. Popoldne in večer smo preživeli ob pogovoru in hladnem pivu. Druženje se je nadaljevalo ob igri drinking joga, kjer smo ugotovili, da je od vseh mladcev Brane še najbolj gibčen. Po zaključku igre smo še malo vztrajali ob pogovoru, nato pa se počasi razgubili vsak v svoj šotor.

 

Za nedeljo je imel vsak pripravljen svoj načrt. Tokrat se je v Mangartski raz zagnala naveza Dani, Nika, Blaž, s Polono greva pogledat bovško Klemenčo peč – Javoršček, Brane in Vasja pa sta plezala v Stadorju. Največ članov je šlo balvanirat k Plajerju, ostali pa smo se jim pridružili kasneje. Druženje je bilo potrebno zaključiti prekmalu, saj nas je do doma čakalo še nekaj vožnje. Sklepna misel tabora je, da je bilo pozen poletni vikend prijetno preživeti s prijatelji in da bi nam malo več gibčnosti prišlo zelo prav.

 

Marko Es

 
 
 


Komentarji - vidni samo prijavljenim!
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

 Pozabljeno geslo

Spletne strani s podatki o vremenu in razmerah